Фолк певицата Анелия лети с чисто нов джип „Ауди Q7“. Изпълнителката на „Да ти викна ли такси“ се сдоби с чисто нова супер луксозна кола на стойност 150 000 евро. Лъскавият автомобил е подарък от новото гадже на звездата. Което не пести пари, за да я зарадва.

Изпълнителката на „Така ме кефиш“ вече се фука със супер луксозното си возило. Анелия е невероятно доволна от новата си придобивка, въпреки че според нея автомобилът е съвсем „скромен“.

В публичното пространство се заговори, че мощния звяр е подарък от бившия й съпруг Коко Динев. Който освен щедра издръжка от време на време спонсорирали и клиповете на певицата, но тайно от Емилия, пишат от hotаrena.net, цитирайки „България днес“.

Запознати обаче издават, че луксозното возило е подарък от новия мъж до певицата. Чиято самоличност тя упорито пази в тайна. Не е тайна, че „Ауди“ е любимата марка на изпълнителката. И подобно на колежката си Емилия и тя от години се доверява на баварския концерн.

За зла участ със старото си возило певицата нямаше никакъв късмет. На няколко пъти Анелия катастрофира с него. За щастие при инцидентите изпълнителката се размина само със стрес и без сериозни наранявания. Вероятно по тази причина новият й любим да й подари нов автомобил.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment