Фолк певецът Константин окончателно срина имиджа на Лияна. Певицата от седмици рони сълзи в Къщата, заради отрязаната си коса и разказва, че е преживяла жестока травма. Певецът обаче с един замах срина всичките истории на известната си братовчедка. И разкри, че хубавата Лили не е преживяла нечувано насилие, а е станала обект на женска злоба.

Крехката певица не спря да рони сълзи за косите си, оплаквайки се наляво и надясно какъв кошмар е преживяла като малка. Лияна сподели, че е станала жертва на насилие и публично е била унижена, след като мъж й съсипал прекрасната грива, пишат от hotarena.net.

Коцето обаче с една дума срина братовчедка си. Певецът заяви, че чаровницата е станала жертва на… калпави фризьорки. Неизвестни жени се погрижили да фризират по такъв начин красавицата, че дълго не смеела да се покаже сред хората след това.

По всяка вероятност на брюнетката й е било неудобно да си признае, че е станала обект на женска злоба. И затова е поукрасила историята, твърдейки, че мъж я е унижил жестоко съсипвайки й косата, едва на 17 години.

Откакто е в шоуто, Лияна не спира да рони сълзи и да прави мелодрами. За сметка на това се радва на вниманието и грижите на две от звездите във формата—Тервел и Мариян.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment