Певицата пази гласа си преди концерта на 22 ноември в зала „Арена Армеец”

Естрадната ни прима Лили Иванова е спряла да говори, за да пази гласи си за предстоящия гонцерт – пише „България днес”, като се позовава на близки до певицата. Изпълнителката е наблегнали и на физическите упражнения, за да бъде във форма.
Лили Иванова

Всеки ден певицата прави по 10 лицеви опори, подскача половин час и завършва гимнастиката си със свещ за масаж на вратните прешлени. „Няколко дни преди концерта Лили напълно онемява, за да пази гласа си” – споделят още приятелки на 76-годишната звезда.Режимът на популярната ни естрадна певица е препоръчан от проф. Георги Кабакчиев, който преди години спасил Лили Иванова от операция на гласните струни.

Изпълнителката се подложила и на нечовешка диета. Седмици преди концерт режимът става още по-спартански. Лили забравя за месото в менюто си. Яде само кисело мляко, три варени яйца на ден, приема гореща вода и мед – отбелязва изданието. Според близките на поппевицата все пак веднъж месечно тя си позволява да похапне и да се поглези – пише още вестникът. По това време високата 156 см изпълнителка яде от любимата си баклава.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment