Любопитен слух долетя от Къщата на ВИП Брадър. До ушите на kliuki.net достигна слухът, че Лияна е решила да напусне доброволно шоуто след като разбра как я възприемат зрителите на формата. Певицата, която и без това само плаче, откакто е влязла в риалитито, съвсем се сринала при излизането си за операцията.


Тогава изпълнителката на “Забий ми ножа” научи, че Стойко Сакалиев я е номинирал за изгонване заради разюзданото поведение, което демонстрира нон стоп. Припомняме ви, че певицата първо се гушка цяла вечер с Мариан, а след това се напъха под душа при Тервел Пулев. Изглежда обаче това за нея се вписва напълно в рамките на приятелското отношение, тъй като Лияна побърза да се нахвърли върху Стойко, обвинявайки го, че я злепоставя така, защото навремето не е отговорила на свалките му.
Най-вероятно в последствие обаче чалгаджийката си е дала сметка, че не думите на футболиста, а нейното собствено държание я изкарват лека и е решила да спаси остатъците от достойнството си като се махне от Къщата, коментират зрителите.
От Kliuki.net не се обвързваме категорично с твърдението, че слухът за напускането на Лияна е истина. Напълно възможно е певицата действително да е говорила, че иска да се махне, афектирана от обидите по свой адрес. Дали обаче е решила да изпълни намерението си, предстои да разберем.

източник: kliuki.net

Leave a Comment