Моделът Николета Лозанова все повече заприличва на цар Мидас. Красавицата превръща в злато всичко, до което се докосне. Освен, че е изключително популярна по света и у нас, Ни Ло очевидно е и доста предприемчива. Бившата водеща на „Къртицата“ успява да превърне всяка своя изява във финикийски знаци и дори от най-неприятните слухове да извлече изгода.

Вместо да опровергае последните клюки около развода си, както правеше досега, Николета обеща, че ще даде ексклузивно интервю по въпроса. А междувременно продължава да подклажда слуховете, че е разделена с Валери, с пътувания до Милано и двусмислени изказвания пред приятелки, които бързо изнасят пред медиите коментарите й.

По повод мълвата за развода си, Николета обеща да даде обширно интервю, а запознати издават, че за откровенията си моделът ще получи солидно заплащане. Засега остава мистерия дали пред Карбовски, Венета Райкова или някой друг Николета ще проговори, но със сигурност историята й ще прикове вниманието.

Междувременно в светските среди, злобни завистници коментират, че Николета вероятно сама е пуснала слуха за развода. И сега бере плодовете на труда си.

„Ако обичате не бързайте да ме развеждате, не гърмете шампанското, преди да сте чули истината лично от мен. И това ще стане скоро в ексклузивно интервю. Ще има доста разочаровани дами и господа.“, написа Лозанова на страницата си в социалната мрежа. С което още повече засили любопитството на почитатели и анти фенове.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment