Синът на Сашка Васева възропта срещу водещия Слави Трифонов. В четирите реални профила на поп-фолк певицата във „Фейсбук“ наследникът й Христо Никола реагира гневно срещу подигравките на Дългия към майка му.

ПИК публикува изявлението на 14-годишното момче в социалната мрежа без редакция:

„ИСКАМ ДА ЗАЩИТЯ МАЙКА МИ САШКА ,КОЯТО ОТ ГОДИНИ Е ЖЕРТВА НА ГАВРИТЕ НА ДЪЛГИЯТ ПЕДЕРАСТ СЛАВИ ТРИФОНОВ. ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ЗЛОБАРИТЕ ОТ ЖЪЛТАТА ПРЕСА И ПРОДАЖНИЯ ГЕЙ СЛАВИ,КОЙТО ЛИЖЕ ЗАДНИЦИ САМО НА КОЙТО МУ ДАДЕ ПАРИ.

НА ВСИЧКИ СИ ПИСНАЛ ДО БОЛКА БЕ СЛАВчО С НАЙ -МАЛКАТА ПИШКА.ТАКА СИ ИЗВЕСТЕН В СРЕДИТЕ НА МАЙКА МИ и СЕ ЕБАВАТ С ТЕБ ЗДРАВО. ГЛЕДАХ ЕДНО ВИДЕО , МНОГО ТИ Е МАЛКА ПИШКАТА verno.gorkичкият-КОМПЛЕКСАР. ВНИМАВАЙ ПЕДЕРАСТ МРЪСЕН ВЕчЕ СТАНАХ НА 14 ГОДИНИ, а те тЪрпя от момента в които осЪзнах защо майка ми плаче винаги след твоите ГАВРИ.

ЗАЩО не се ебава с пайнерките,които работят активно на всички фронтове нали се сещате,ама Кубрат май му сви задника а планета ще му спре клиповете аааа. Майка ми иска да я оставят на мира, не ходи по тъпи предавания и не дава интервюта. Е, съдиме някои долни лъжци от жалтата преса защото и на баща ми му писна,а вече и на мен. Колко вестници са печелили на гърба на измислици за моето семейство и майка ми, а и този лайнар СЛАВИ какво иска-да му правиме пр-ли или плаче за съд.

Майка ми Сашка Васева е далече от публичното пространство, не търси популярност и затова смятам, че да се занимава с нея Слави е израз на злобата му, че мама има 2 деца а той няма. Спри да злобееш бе ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ, ако Бойко ти даде пари веднага ще обърнеш колата и ще запееш друга песен!!!“.

източник: pik.bg

Leave a Comment