От една от най-пълните жени в света, олекна с повече от 200 килограма само за 9 месеца. Карол Райт свали повече от 12 размера, след невероятния си успех.

Карол успя да пребори килограмите след тежка битка с тях. 54-годишната блондинка не можела да изпълнява дори прости задачи. Райт тежала повече от 200 килограма. За нея било истинско изпитание да си обуе обувките или дори да зареди пералнята.

Накрая започнала да напускала дома си само в краен случай. В крайна сметка здравето й се влошава дотолкова, че лекарите я съветват да се вземе в ръце иначе може да не доживее до 55-годишна възраст, пишат от smehomania.com.

„Имах болки в коленете, не можех да дишам и ползвах инхалатор“, споделя тя. След като коленете й поддават от теглото, тя е принудена да напусне и работа.

„Всичко, което правех да гледам телевизия или да седя на компютъра“, разказва тя. В крайна сметка Карол се подлага на диета и първите два месеца губи повече от 50 килограма. След това сваля и останалите 150 и достига перфектна форма. За целта освен специален хранителен режим тренира плуване и йога.

Днес Карол е четири пъти по-слаба от преди и изглежда перфектно. Тя носи 12 размера по-малки дрехи и дори бе определена като най-отслабналата жена в света за 2011 година.

източник: kliuki.net

Leave a Comment