Фолк певицата Лияна отново ще остане с пръст в устата. Пред всички в Къщата Тервел Пулев заяви, че има жена и дете и ги обича. Коментарът му бе направен само няколко часа след като фолк дивата оповести пред Ваня Червенкова, че олимпиецът е разделен с жена си. А в мрежата веднага тръгнаха коментари кой лъже — Тервел или Лияна?

Тъмнооката фурия в последно време става все по-палава и при следващите номинации може и да изхвърчи навън. От друга страна очевидно брюнетката се чувства достатъчно свободна да флиртува с Тервел, тъй като смята, че той не е обвързан. Спортистът обаче не изглежда да смята така.


“Аз имам дете и жена, и си я обичам и уважавам…”, заяви на всеослушание Тервел вчера, за да сложи край на клюките в Къщата. С което окончателно закопа певицата, която очевидно вече крои сериозни планове за двамата.

Тервел също така сподели, че държи да запази достойнството на семейството си. А не да става обект на интриги в Къщата. “Аз пазя достойнството на жена си”, заяви спортиста. ” А аз ничие”, обиди се певицата. Наложи се Пулев да я успокоява, че тя пази собственото си достойнство.
Зрителите са категорични, че фолк дивата не бива така да предизвиква мъжете, тъй като се държи провокативно.
„Бива Лилито да спре да се оправдава, че е дразнещо!“, „Определено не ми харесва поведението на Лиана, имах добро мнение за Тервел, вече не знам какво да мисля…“, „Всичко е провокация, за да бъде гледано и обсъждано предаването.Тервел не е такъв какъвто играе в реалитито, а Лиана си пада по мутри и грубияни“, пишат в мрежата. Други пък задават въпроса кой лъже в цялата история — Тервел или Лияна и защо така се оправдават пред останалите, след като уж няма нищо между тях.

източник: kliuki.net

Leave a Comment