Ники Михайлов мина всякакви граници на доброто възпитание и отношение!

След като преди години разцепи мрака с изказването си за Николета „Тя е трабант, а Алекс – мерцедес!”, мислехме,че е поумнял! То Алекс е милионерска щерка, а и сега е омъжена за човек от „чергата” си, който умее да бие. Може би това го е принудило да бъде джентълмен с нея, но не и с останалите си гаджета!

Явно не се е намерил кой да му каже, че като плюе там, където е целувал, излага преди всичко себе си! Или пък че свестните мъже никога не нараняват умишлено жена!

Може би по тази причина директно във Фейсбук се излигави с: „Italy… Arrivo… Stasera…”(Италия…Пристигам…Тази вечер…). Постът му лесно беше разчетен като послание към някого. Както от kliuki.net отбелязаха – Николета е сам-сама в Ботуша, удобно пратила мъжлето и детето си в родината!

Това естествено се знае от всички и Алисия най-вече! Певицата това лято не присъства по жълтите издания като вечно наранена и измамена, а постоянно я свързват с млади и атрактивни мъже! Каквито и да са им отношенията обаче, явно на Михайлов това не му допада!

За да не го обявят за „капо”или че носи рога, сам си произвежда сензацийка като отбеляза болна фенка на Алисия:алисия-фен Дано някой някога ще го научи, че истинският мъж е джентълмен към всяка жена, дори бившата! Иначе ще гледаме още много от номерата му!

източник: kliuki.net

Leave a Comment