Безспорно Николета Лозанова е сред най-красивите жени в България. Съпругата на Валери Божинов неведнъж е оглавявала класации за красота, а феновете неведнъж са се опитвали да изкопчат от нея тайната за перфектния й външен вид. Самата плеймейтка упорито твърди, че изглежда толкова добре, тъй като с чувства изключително щастлива и обичана.

Въпреки това звездата реши да зарадва почитателите си и да разкрие част от мистерията около външността си. Оказа се, че плеймейтката не кисне с часове в козметичните и фитнес салони, както си мислят повечето хора. Вместо това Николета се доверява на нова система от упражнения, които очевидно са изваяли тялото й до съвършенство.

Госпожа Божинова буквално остави феновете си без дъх със снимката, която сподели в личния си профил във Фейсбук. На кадъра Николета демонстрира освен идеална фигура гъвкавост, на която могат да завидят доста гимнастички. Плеймейтката е сгънала тялото си до невъзможен мост, а почитателите й изпаднаха във възторг.

“Леле, страхотна си!”, “По-добра си и от гимнастичките”, са само част от възторжените коментари по адрес на способностите на Николета. А вие как мислите? Справя ли се Николета с гимнастиката?

източник: kliuki.net

Leave a Comment