Страхотен медиен скандал се заформя, научи kliuki.ws. Нова телевизия е бясна на TV7 заради новото шоу “Къртицата”. Шефовете на частната телевизия са потресени, че в “Къртицата” се използват толкова много детайли, които са изкопирани абсолютно едно към едно от “Биг брадър”.

“Събрали са звезди и обикновени хора в къща, откъсната от останалия свят и проследяват тяхното ежедневие, взаимоотношения, интриги. Това не ви ли прилича поразително на едно друго шоу, което върви по нашата телевизия”, заявиха кадри на Нова пред вестник “168 часа”.

От TV7 обаче са категорични, че шоуто им е напълно изрядно и нямат никакви притеснения от атаките на конкуренцията.

“Нарушихме статуквото. Всички големи телевизии се уплашиха, защото видяха, че ги бием по рейтинг и създаваме качествена продукция”, обосновават се от лагера на медията на Николай Бареков.

“Къртицата” стартира с огромен успех и тотално наруши тенденциите, наложени от Нова тв и Би Ти Ви. По всяка вероятност и двете медии ще опитат всички възможни начини, за да потушат в зародиш възхода на TV7, която през последните месеци привлече не един и два известни журналистически кадъра.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment