Жестоки скандали тресат Би Ти Ви! Новите водещи на новините Виктория Петрова и Юксел Кадриев направо не се понасят, научи HotArena.net.

От известно време дуетът се изявява по централните новини, а Юксел едва издържа на снимките за ежедневните емисии. През останалото време двамата не си обелват и дума, тъй като са в ледени отношения.

След като Ани Салич бе свалена от екран изненадващо, колежката й Виктория пое щафетата и я замести. Брюнетката обаче е смразена с колегата си Юксел Кадриев и двамата едва издържат да са заедно на едно място.

Колегите им издават, че в основата на откритата им ненавист е стара тяхна връзка. В кулоарите на телевизията се шушука, че след развода на хубавата Виктория, Юксел започнал доста настойчиво да я ухажва, пише razkritia.com.

Двамата дори излизали няколко пъти на романтични вечери, а денем често пиели кафето си заедно в намиращо се до телевизията кафене.

Историята завършила злополучно заради пословичното скъперничество на Кадриев. Новинарят все се оплаквал, че парите му отиват за детето и за разходи по развода с оперната прима Бонка.

Освен това Кадриев вземал пари назаем от колежката си, забравяйки да ги върне. А тя била принудена да плаща и всичките им сметки.

На Виктория й писнало и решила да му бие шута, шушукат в телевизията. Освен, че зарязала Юксел, Петрова му натрила и носа, хващайки се с колегата им Петър Бакърджиев.

източник: hotarena.net

Leave a Comment