Черна мъка потресе феновете на биг брадър звездата Панайот Кючуков – Пацо днес. В телевизионен ефир примерът за цяло едно поколение се оплака, че е зарязан от изгората си Надя, която лично той избра след жестоката битка на няколко красиви девойки за неговото сърце.

„Ами тя реши да тръгне по своя път, но не сме се разделили окончателно. Тя ще чества Великден в Пловдив, а аз ще си остана вкъщи, в Гълъбово, с моето семейство. Доколкото знам Надя после ще тръгва за Германия, но не съм много сигурен. Просто сме си дали такъв един период, на почивка”, сподели Пацо с кисела усмивка.
Майка му Нели обаче не издържа и го пресече на момента, че самият той си е виновен. Единствено майчината любов я спря да го нахока пред камерите и Пацо се размина само с родителска забележка.

„Бе никаква почивка не сте си дали вие двамата, направо си изпусна хубавото момиче. Съжалявам те, за раздялата ти. Просто изгуби едно добро дете, да, Надя е много добра” – избухна опечалената Нели.

От своя страна Пацо направи доста вял опит да се оправдае като „разкри”, че с Надето просто имат несходство в характерите и връзката им заклинила. Защото самият той бил доста труден и не се дава лесно. Иначе Панайот и майка му показаха по телевизията как се боядисват великденските яйца в тяхното известно семейство.

източник: skandalno.net

Leave a Comment