Поп фолк певицата Траяна едва не уби човек след като се качи да кара лъскавия с джип пияна като кирка. Рано тази сутрин звездата е претърпяла катастрофа на пътя между курортите Свети Влас и Слънчев бряг, за която е виновна самата тя. Траяна пътувала за Свети Влас, когато се опитала да извърши забранена маневра като обърне автомобила си обратно и да се върне в Слънчев бряг.

Певицата обаче не забелязала, че в насрещното платно се движи друг автомобил и се забила в него. Ударът в другата кола бил толкова силен, че шофьорът едва не загинал на място. Вместо да съжали за постъпката си обаче звездата започнала да крещи като луда и да се кара, научи ХотАрена. Циркът продължил и с идването на полицаите, които също отнесли доста обиди и ругатни от Траяна, разказват очевидци на катастрофата.

Нещо повече, след направената проверка се оказало, че певицата се е качила зад волана на джипа си пияна като кирка. Дрегерът е отчел 1,11 промила алкохол в кръвта й. Това автоматично я оставя без книжка, а ако промилите бяха малко повече – 1,2, звездата щеше да отиде и на съд. Помолена да коментира безрасъдното си поведение, Траяна заяви, че нищо кой знае какво не се е случило, че да се шуми толкова. “Изглежда за нея да застраши живота на друг човек и да кара пияна, не е нещо особено”, възмущават се форумци.

Самата певица отрича да е пила и твърди, че резултатът от дрегера не бил реален.

източник: kliuki.net

Leave a Comment