Пластичните операции стават все по-модерни с всеки изминал ден. Стотици хиляди жени прибягват до слагането на скули, силикон в устните и бюста, коригиране на носа, само и само да изглеждат по-красиви в очите на другите. Понякога обаче резултатът е кошмарен и вместо в зашеметяващи красавици, жените се превръщат в създания, достойни за филм на ужасите.
Това се отнася както за знаменитости, прекалили с пластичната хирургия, така и със съвсем обикновени жени. Безспорно най-потресаващ е примерът с небезизвестната Джослин Уайлщайн.

Жената, превърнала се в представителна извадка как не трябва да изглеждате след посещението си при пластичен хирург, всъщност е била доста красива на младини. В един момент обаче милиардерската съпруга решава да прибегне до пластични операции, за да възвърне интереса на мъжа си към себе си.
С тази цел Джослин си слага импланти в скулите, уголемява си устните, оперира си очите, за да си докара котешки поглед, увеличава си брадичката и какво ли още не. Не е ясно дали съпругът й е бил впечатлен от промяната. По-вероятно не, смеят се форумци.
Разгледайте в галерията снимките на някои от най-неуспешните пластични операции. В случая говорим за сериозно прекаляване с ботокс, уголемяване на устни, имплантиране на скули и какво ли още не.

източник: kliuki.net

Leave a Comment