Грандиозен скандал се заформя между шампионите ни по фигурно пързаляне- Албена Денкова и Максим Стависки, пише hotarena.net. Албена сподели, че мъжът й тотално е забравил за нея и детето им. Стависки вече месеци наред изобщо не се интересувал за детето си. Това споделила шампионката ни пред близка приятелка в столично заведение. Преди няколко месеца спортистът отлетя за Русия и категорично отказва да се върне отново в България.
Albena i Maksim

Отношенията между двамата съпрузи от ден на ден ставали все по- лоши, оплака се Денкова. Ето и какво точно каза фигуристката пред приятелката си: „Максим забрави сина ни.

Не знам как ще продължа, защото Дани вече разбира“, изплака фигуристката пред приятелка. Пред медиите и двамата се опитва да показват, че всичко между тях е наред, но уви в момента двамата живеят разделени.

Албена обаче откровено заявява, че в момента отношенията им не са розови. Стависки вече няколко месеца не е виждал детето си. Руските таблоиди гърмят с историите за постоянните запои и изневери на спортиста. Максим поставил ултиматум на жена си- или заминава с него за Русия, или остава в България сама. Албена обаче не е готова да изостави близките си тук и не се съгласява да замине, пише “Всеки ден”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment