Фолк певицата Мария за пореден път втрещи аудиторията с откровенията си. Изпълнителката сподели, че й е изключително да поддържа статут на модна икона, тъй като често й се налагало да сдържа физиологичните си нужди, разбра HotArena.net.

Така например певицата призна, че когато е с маркови рокли, не смее да отиде дори до тоалетната. „Тези рокли от ревютата от най-високия клас на марките, са най-неудобни. Не можеш да седнеш, а също така много трудно можеш да се изпишкаш“, сподели певицата.
Изпълнителката окончателно втрещи Гала с признанието си, но върхът беше когато показа, с коя рокля не си и помисля да влезе във WC-то.

Синята рокля на „Шанел“ с която пя на наградите на „Планета“ се оказа твърде скъпа за Мария. Певицата призна, че тоалетът й е струвал няколко хиляди евро.

Същата рокля притежават само още две звезди в света Даян Крюгер и моделът Мирослава Дума. „Моята обаче е купена направо от ревюто“, фука се Мария.

Междувременно звездата не пропусна да се оплаче и че по време на снимките на последния си клип е преживяла неприятен обрив. Причината за него се оказала препарираната зебра, която певицата язди във видеото.

Самата изпълнителка отказа да сподели къде е получила обрива, но според запознати са пострадали задните й части. Тъй като изпълнителката яхнала препарираното животно с твърде изрязани шорти, пише „Уикенд“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment