Певицата за пръв проговаря за отношенията си с бившата си половинка

“Константин ме правеше на балама”, призна певицата. В откровено интервю за Сашо Диков по Нова ТВ Райна разкри любопитни подробности около 5-годишната си връзка с колегата си Константин. Пилето на поп фолка сподели, че й е писнало от многобройните издънки на певеца. Оказва се, че Райна доста често е хващала вече бившата си половинка в крачка и когато му е искала обяснения, той не е могъл да й каже нищо логично.

Думите й потвърдиха слуховете, че Коцето й е кръшкал доста честичко и това е довело до решението за раздялата им. Певицата за пореден път не спести и мнението си за алкохолизма на певеца. “Той е наркоман, алкохолик и женкар. Това съм му го казвала много пъти в лицето, не разбирам защо той го прави публично достояние и го коментира пред медиите”, нервничи певицата.

Въпреки всичко обаче певицата призна, че въпреки раздялата, двамата с Коцето все още се чуват и виждат доста често. “Нормално е, чуваме се, виждаме се, приятели сме”, откровеничи Райна. И макар да твърди, че за чувства между тях и дума не може да става, интересно как ли ще реагира Надя, съпругата на певеца на факта, че той все още поддържа връзка с бившата си половинка?

източник: kliuki.net

Leave a Comment