Появата на трета Златка на небосклона на плеймейтките очевидно се не се хареса на някои от тях. Русата Златка съзря на хоризонта нова конкуренция. И явно се притесни да не бъде изместена назад в класацията за най—горещи дами.

Моделката побърза да изрази мнението си за плеймейтките в България в профила си във Фейсбук. Категорично наблегна, след Черната Златка други не признава.

„За мен плеймейтките са …Николета Лозанова, Златка Райкова(Az), Златка Димитрова и след нея трева. Hе поникнало….!”, написа красавицата на стената си.

Според мнозина Русата Златка вероятно визира новия най–горещ модел на България Червената Златка. С което доказа, че игнорира умишлено новото лице.

Червената Златка е доста по–голяма от Русата и Черната Златка и има други приоритети. Истинското й име е Златка Кисьова. Тя е от Пловдив и спечели конкурса „Мис лошо момиче”. Атрактивната дама е майка на едно дете и се описва като „готина и разкрепостена” мадама.

Много хора смятат, че хубавицата ще пожъне успех като модел, а феновете й стават все повече в последно време. „Тя е много атрактивна, със страхотно тяло и много запомнящо се излъчване” коментират те.
Самата червенокоска е категорична, че най-доброто от себе си тепърва предстои да покаже.

„Ще превзема България!”, зарече се 35-годишната дама.
С което изглежда е стресирала и засегнала голямото самочувствие на Русата Златка.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment