„Преслава забрави откъде е дошла и на какво се възмущаваше. Тя се самозабрави, превърна се в това, от което най-много се страхуваше. Лукс е когато тоалетната ти е била в дъното на двора и изведнъж те замерват със салфетки“, „Азис се превърна в чудовище, което аз създадох“, „Алисия е изкуствена и няма да си променя мнението. Не трябваше да си коригира носа“, „Николета е по детски красива, няма корекции по лицето, доколкото знам“ – това са само част от определенията, които Мис Бони даде за някои от най-популярните родни звезди.

Топ гримьорът не пести истини за всяка една от родните певици, тъй като е един от малкото хора, които са ги виждали без грим и прически. Неслучайно е наясно с корекциите на всяка една, научи HotArena.net.

Алисия

Алисия Бони определя като наистина добро момиче, което познава много отдавна. Но не може да си криви душата: „Тя се промени много и не го осъзнава. Аз не я нападам, по-скоро й правя услуга с моите думи“, признава Мис Бони.
Той смята, че певицата не е трябвало да коригира носа си, тъй като естествата му форма й придавал специфично излъчване.

Преслава

Мечтата на Преслава е била да си купи пералня, защото перяла дрехите си на ръка. Сега този момент от началото на кариерата й е далечен и певицата се прави, че не го помни. Навремето най-големият й страх е бил да не се самозабрави и да се надуе покрай известността и парите. Уви, този неин страх се е сбъднал, твърди Мис Бони.

Ивана

„Ивана е певицата на народа, за която в никакъв случай не мога да кажа, че е изкуствена“, казва Бони. Той допълва, че фолк дивата строго пази личния си живот и допуска до неего само тесен кръг от хора, в който се намира и самият той. „Няма да кажа защо тя се пази от определени хора. Това е нейната малка тайна, която ще запазя“, разкрива Бони пред „ШОУ“.

Лили Иванова

Към Лили Иванова гримьорът изпитва дълбоко уважение. Той не крие, че е взискателна към външния си вид и настоява да изглежда безупречно. Особено държи на формата на веждите си, макар те да се скриват от бретона. Все пак Мис Бони не с позволява да направи дисекция на пластичните операции на Лили…

Азис

Най-голямото разочарование на Мис Бони е от Азис. Той е лично обиден на фолк звездата и смята, че ромският славей се е подиграл с него.

„Когато баща ми почина, аз му се обадих, но той не отговори на обаждането. Писах му и СМС – никаква реакция. Дори не изказа съболезнования, а бяхме най-близки приятели“, оплаква се Мис Бони.

източник: hotarena.net

Leave a Comment