Поп – фолк звездата Лияна заяви, че е силно шокирана от поредната лъжа по неин адрес, според която е станала любовница на сдобилия се с печална слава бизнесмен Красьо Черния. Тя категорично отрече това да е истина и уточни, че медиите умишлено са подменили снимката на брадърката Лиляна с нейната и на няколко пъти са „допуснали грешка” в изписването на имената.


„Потресена съм. Сложили са моя снимка, а не на тази така наречена „риалити звезда”. Във въпросната статия на няколко пъти са подменили името Лиляна с Лияна, а това вече е прекалено. Другите медии също са се подвели и всички са изтипосали моята снимка, въпреки че аз самата нямам нищо общо с целия слух”, коментира разочаровано хитовата изпълнителка.

Лияна отправи апел към всички медии да бъдат по – внимателни оттук нататък, когато изписват сходни едно с друго имена. Уточни, че на много места е видяла името си изтипосано в клюкарските заглавия и от това съвсем не ѝ станало приятно.
Певицата припомни, че в момента е във възстановителен период след много тежка операция на лимфните възли, за която лично разказа с подробности преди дни. Поради това отказва всички покани за участия и следвайки предписанията на лекарите, дори не излиза навън.
„Моля ви, всички знаете в какво състояние съм. Поне на този етап не ме забърквайте в подобни жълти новини, защото ми е много трудно. Знаете какво преживях”, отправи апел към журналистите Лияна.

източник: skandalno.net

Leave a Comment