Никак не й е лесно на Мартина! Освен че трябва да търпи буйния нрав на гаджето си, се налага да преглъща и изневерите му.

Последната му забежка била с асистентката Ива, която Слави дотира от доста време насам, научи HotArena.net.

Красивата Ива и Слави дори не крият тръпката помежду си. Според източници от екипа Трифонов толкова е хлътнал по бившата манекенка, че й угаждал за всяка прищявка. Гологлавият водещ я нае покрай риалити формата „Претендентът“ и макар Ива да не спечели първото място, очевидно е  спечелила сърцето на Дългия.
Слави решава да я вземе на работа за постоянно, в длъжност ководеща – нещо, което не е правил с никой друг от екипа си. А ако се вярва на клюките в шоуто, Ива още преди два месеца се е настанила в леглото на Слави, а след това завладя и диванчето в студиото му, писа „Всеки ден“.

Слуховете сред екипа гласят, че тя е изкарала кратка афера с Трифонов и после го е отбила. Точно това обаче явно е амбицирало Дългия и сега той всячески се стреми да я впечатли и завладее.

Пленен от дългите крака на Ива, Слави бил готов да изпълни всичките й прищевки. Именно по нейна идея миналата вечер Дългия бе облечен в костюм от 19 век и с мустаци. Освен че диктувала стайлинга за „Магаданс Предизвикателството”, което двамата водят заедно, гушнати интимно на диванчето, варненката направила и друго чудо – накарала Слави да танцува на репетициите.

Всичко това  вади душата на приятелката му Мартина,  която неслучайно отдавна не се е вясвала на екран.

Колеги на Слави се опитват да го вразумят и да му махнат розовите очила, показвайки му, че Ива не е подходяща за водеща. „Това момиче само срича пред екрана, не само че не може да следи ауто кюто, ами и се държи неестествено“, възмущават се фенове на „Шоуто на Слави“.

Но любовта е сляпа, а при Дългия явно няма и слух…

източник: hotarena.net

Leave a Comment