Продуцентът на „Гласът на България” се изложи тотално

Слави  Трифонов се изложи тотално, като показа неуважение към собствения си труд. Дългия демонстрира пълна апатия кум собственото си шоу. Той бе поканен да присъства на първите живи концерти в зала 2 на НДК на участниците в „Гласът на България”, пише hotarena.net

Вместо да наблюдава с притаен дъх шоуто, което в интерес на истината не бе за изпускане, Слави Трифонов демонстрира пълна апатия и липса на интерес и към журито, и към участниците. Дългия през цялото време цъкаше есемеси, а на всичкото отгоре и се прозяваше грозно. От километри личеше, че му е скучно и си мечтае да е на друго място.
Но колкото и добре да се постараха, участниците не можаха да впечатлят Слави.

Но колкото и добре да се постараха, участниците не можаха да впечатлят Слави.

Освен това втрещи с вида си. Дългия бе надянал скъпи кожени обувки, които всъщност бе обул на босо, без чорапи. „Може ли такова нещо” –вайкаха се хората около него. „Като иска да е бос, поне да ходи със сандали!”-коментираха още.

Няма как да се отрече, че концертите не бяха никак лоши. На сцената излязоха четирима участници от отборите на Миро, Вики Терзийска, Преслава и Данчо Караджов. Всички таланти се представиха отлично.

Но колкото и добре да се постараха, участниците не можаха да впечатлят Слави. Той явно имаше по-интересно занимание с някоя дама.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment