Продължава напрегнатото очакване кога най-накрая ще се роди най-чаканото бебе в Англия. Според “Дейли телеграф” терминът на Кейт Мидълтън е днес.Първоначално се смяташе, че той е на 13 юли. Новата дата обаче поражда силно безпокойство сред журналистите, които от 1 юли са обсадили клиниката Сейнт Мери в Лондон, където се очаква да се роди знатното отроче. Безпокойството идва от факта, че ако днес действително изтича терминът, то има вариант бебето да бъде преносено още две седмици и да се роди дори на 2 август.

Това означава за журналистите още висене пред болницата. Опасенията в тази насока се засилват, след като Каръл Мидълтън, майката на Кейт, казала на приятели, че мисли, че
бебето ще е зодия лъв, което означава, че би трябвало да се роди след 24 юли, защото тази година месецът на лъва започва именно на тази дата и продължава до 23 август.

Оптимисти сред притеснените журналисти припомнят обаче, че лекарите вече рядко оставят преносване с две седмици на бебетата и предпочитат по-ранна намеса.

източник: blitz.bg

Leave a Comment