Веселин Маринов спипал бившата си съпруга Цветанка в изневяра чрез СРС-та. Певецът помолил приятеля си  Цветан Цветанов жена му да бъде подслушвана с кого ходи и какво прави, защото се съмнявал в нея. Бившият вътрешен министър с охота се отзовал на молбата на приятеля си и веднага й спретнал едно активно мероприятия с държавни средства.

Тогава се носели слухове, че Цветанка се забавлява в обятията на турски бизнесмен и даже била бременна от него. Първия път слухтенето не доказало нищо, а Цветанка абортирала и Маринов се поуспокоил.

Но после се чуло, че палавата му съпруга се лепнала за Христо Стоичков. Отново започнало подслушване и този път я хванали. Тя наричала Ицо Амор. Ревнивият певец даже позволил да му монтират камери и вкъщи и така пак с парите на данъкоплатците палавницата била заловена.

Стоичков се разхождал из Весковия дом като у дома си, когато той бил на турне. За съжаление не бил единственият. Слушалките прихванали не само секси  разговори между Ицо и Цветанка, но и между нея и бивш депутат от ГЕРБ, който сега се кълне, че е бил подслушван. С него Цецито си говорела за любов, а с Ицо си шепнели мръсотии.

Потресен от разкритията, певецът провел сериозен разговор с жена си, но тя духнала и го оставила с пръст в уста. Той й предоставил всички стенограми от записите. Силиконката се затичала към Испания при единия от любимите си, но той бързо я натирил, като разбрал, че по неведоми пътища и съпругата му получила копия от стенограмите. Амор се прибрал при жена си, а Цветанка се метнала в обятията на говорителя на ЦСКА Иван Ченчев, който не е богат, но за сметка на това е млад.

източник: skandalno.net

Leave a Comment