Певецът влиза за седмица в „Къртицата“

Фолк певецът Константин влиза в „Къртицата“. Миналата вечер, той се договори с двамата продуценти Иван и Андрей, че ще влезе за седмица в шоуто. И макар зрителите да смятат, че вкарването му в предаването е нагласено, с нетърпение очакват да го гледат.

Освен Коцето обаче феновете упорито говорят, че звездите в Базата ще бъдат изненадани с още една гост звезда. Феновете не крият, че освен Коцето искат да видят в „Къртицата“ и Райна.

„Ако вкарате и Райна ще стане още по-интересно“, „Поканете и Райна да влезе, шоуто ще е пълно!“, пишат потребители в мрежата. Засега участието на певицата не е потвърдено. Но нищо чудно да се съгласи да влезе и тя за няколко дни в Базата.

Половинката на певеца Надя обаче не изглежда да е особено очарована от подобна възможност.  И е доста притеснена, че двете звезди да се съберат в базата.

Някои от феновете обаче се шегуват, че Коцето здраво се е прецакал. Не само ще му се наложи да участва в мисиите, които стават все по-опасни, но и евентуално да се види лице в лице с бившата си. След последните разкрития на Райна за него, отношенията им са доста напрегнати напоследък. Което пък стана повод за коментари, че успеят ли да съберат двамата в „Базата“ обстановката ще стане направо взривоопасна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment