В последните месеци Рут Колева е сред най-обсъжданите родни музикални звезди. За съжаление на изпълнителката обаче причината за това са не певческите й умения, а скандалите и кашите, в които се забърква. Певицата не спира да показва, че не желае да се съобразява с наложените норми, било то за облекло или държание.
Освен с прекалено самонадеяното си поведение, Рут доста често изумява феновете си и с меко казано странното си облекло. Звездата, която се стреми по всякакъв начин да излезе от стеротипа на обичайно изглеждащите знаменитости от женски пол, този път надмина дори и себе си с кошмарен стайлинг.

На скорошно свое участие в популярно пловдивско заведение менторката в “Музикална академия” цъфна с кошмарна горна блуза, която по скоро приличаше на перде, изумени са гостите на нощния клуб, видяха от Звездно.
Нещо повече, освен, че беше безформено и в ужасни цветове, въпросното екипче правеше звездата да изглежда, сякаш е бременна. “Пълен ужас! Ако не я гледах всяка вечер в “Музикална академия”, щях да реша, че не е махнала бебето и всъщност е бременна”, са част от коментарите на втрещените фенове. Други пък откровено си съветват Рут да смени стилиста си. “Изглеждаш нелепо! Незабавно си смени стилиста. Или ако сама си мислиш тоалетите, намери човек, който да разбира от мода”, съветват форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment