Претендентките в конкурса „Мис България“ до една биха напуснали шоуто, ако бяха видели тези снимки. Организаторите на световния конкурс за красота вече пуснаха снимките на останалите участнички.

Красавици от цял свят, ще се борят за титлата най-красива жена на планетата. И по всичко изглежда, че никоя от нашите хубавици няма шансове пред тях.

Из родните форуми с откровена завист коментират претендентките за „Мис Свят“ от другите страни. И с истинско отчаяние признават, че и тази година просто няма шанс мис България да победи.

„Тези, които са вътре не само короната, но и правото да се състезават не заслужават, коментират потребители в мрежата. И твърдят, че тази година претендентките са направо отчайващи.

В социалната мрежа като носителки на титлата най-красива жена в света се спрягат имената на мис Гърция, мис Русия, мис Аржентина. „Като гледам нашите кандидатки чак жал ми става“, пише потребител в мрежата.

Представителките на Пуерто Рико, Мексико, Италия, Гибралтар и Коста Рика направо обраха овациите. А мис Аржентина отсега е спрягана за фаворитка и наричана от мнозина новата Анджелина Джоли.

Засега имената на някои претендетки за “Мис Свят” не са оповестени.И тепърва ще стане ясно още с кого ще се състезава родната миска.

miss

Дали нашата нова мис България ще успее да ги победи с други качества, ще видим на световния конкурс в Индонезия. Но със сигурност ще й бъде изключително трудно. Вижте някой от най-красивите претендентки за титлата и прецените сами има ли сред участничките достойна да си съперничи с тях на „Мис Свят“.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment