От доста време се говори, че ако не се вземе в ръце, Валерия Лукянова ще има сериозни проблеми със здравето си. Украинката, която стана известна с манията си да заприлича на жива кукла Барби, вече има сума ти операции по себе си, в това число и премахване на ребра, за да си докара талия като на оса. Нещо повече, моделката неведнъж е заявявала, че почти не се храни, за да поддържа болезнено слабата си фигура.

Всичко обаче си има цена и изглежда Валерия тепърва ще плаща нейната. Обсебена от желанието си да бъде не просто слаба, а буквално кльощава, Валерия тотално се е стопила, доколкото това е възможно, алармират феновете й. И без това тънките крака на моделката съвсем са изчезнали и вместо това изглежда сякаш звездата има две закрепени щеки към тялото си.

На една от последните си снимки украинката изглежда буквално изнемощяла, а глезените й са плашещо слаби. Дори и феновете на Живата Барби се притесниха за нея и я засипаха със съвети да започне да се грижи по-добре за себе си.

“Красива си, ама какви са тези ужасни крака?”, “Много те харесвам, но краката ти са просто кошмарни”, са само част от коментарите в мрежата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment