Какво работи Тодор Славков, синът на Иван Славков и Людмила Живкова, никой с точност не може да каже. Преди 3 години обаче всички видяха, че внукът на Тодор Живков прекрасно знае как се печелят пари.

Тогава той влиза във “ВИП Брадър”. В този трети сезон на шоуто съквартирантите не се състезаваха за голяма парична награда, а набираха средства за болни деца. Така само за една вечер Славков-младши събра 54 646 лв. за каузата. Това се случи, след като зрители изпращаха хиляди есемеси, други се обаждаха в студиото и всички с едни и същи думи: “Много го харесваме.”

На колене молеха сестра ми Жени и баща ми да вляза в шоуто, разказа после Славков пред “24 часа”. Сам обяснява, че толкова много публичност първоначално го е стресирала. Тогава на майтап със съучастието и на съквартирантите се ражда лафът му “Върнете ми държавата”.

Сестра му признава, че първоначално много се притеснявала, защото все го показвали в негативна светлина. Накрая обаче и двамата оценяват като положителен ефекта от участието му.

Явно телевизионната слава допада на Тошко и той продължава с изявите си в ефир.

Миналото лято участва във втория сезон на кулинарното предаване “Черешката на тортата”, също по Нова тв.

Между другото вторият му братовчед Атанас Малеев е бил редактор и в двата телевизионни формата.

Тази есен тръгна състезание на девойки за сърцето на Тодор Славков по ТВ7. “Е, остава и харем да му спретнем”, смее се кака му Евгения. Но генът си е ген, коментират роднини и познати – Тодор е същият омайник с невероятно чувство за хумор като баща си Иван Славков.

Заради емблематичната дата 10 ноември финалът на шоуто “Х Милионер търси съпруга” е предвиден за довечера. Той трябва да избере една от трите финалистки. Идеята на предаването е да се ожени за избраницата си. Но всъщност сватба няма да има.

Няколко пъти съм срещал подходящата жена за брак, но така и не съм го направил, отсича Тошко.

Допреди две години Славков живееше на семейни начала със Силвия, вдовицата на Поли Пантев. Сега дъщеря им Катерина живее с майка си. Най-дългата връзка преди това на сочения за плейбой Малък Тошко е с манекенката Илона Цакова.

Славков имаше дял в известната столична дискотека “Ескейп”. Преди няколко години се насочи към телекомуникациите с партньори от Англия. Разработваха системата РТТ (push to talk) – когато мобилните телефони работят и като радиостанции.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment