Носителките на титлата „Мис България“ се оказаха най-апетитната хапка за богаташи от цял свят. Коронованите красавици, почти до една си намериха заможни мъже и си оправиха живота, видя HotArena.net.

В едни от най-богатите миски у нас се превърнаха Маги Вълчанова „Мис България 2000“ и наследничката Антония Петрова. Първата се омъжи за застрахователния бос Румен Георгиев, а втората пристана на руския милионер Александър Бередин.

В момента Маги чака второ дете, след като със съпруга си се сдобиха със син преди 5 години. Бъдещата майка е на седмото небе и е изключително щастлива.

В не по-малък лукс живее и Антония Петрова, макар все още да не е дарила съпруга си с деца. Вместо това миската предпочита да обикаля света, харчейки състоянието на мъжа си.

Окъпана в диаманти е и носителката на титлата „Мис България“ за 1998 година Наталия Гуркова. Шеметната брюнетка се омъжи за черногореца Джордже и се премести в Йоханесбург.

Наталия вече има една дъщеря, но въпреки това изглежда перфектно. И продължава да се радва на любовта на съпруга си. И на парите му.

Не по-малко щастлива и финансово осигурена е и Ромина Андонова. Мис България 2010 роди преди година от футболиста Дарко Тасевски и е на седмото небе. Малката Дария е копие на звездната си майка, а футболното семейство се радва на щастлив и охолен живот в Израел.

В отбора на миските майки влезе и Виолета Здравкова. Скандалната миска открито обяви, че си търси нов богаташ, след като Трайчо Макенека почина и я остави сама да се грижи за дъщеря им.

Мис България 2001 Ивайла Бакалова също е финансово осигурена и щастлива майка. След като роди дъщеря на бизнесмена Румен Гайтански, двамата се разделиха, но запазиха топли отношения един към друг.

В резултат Ивайла днес твърди, че е сама, но очевидно се справя добре в живота. Занимава се с консултантска дейност, представителство, посредничество, сделки с недвижими имоти и още редица други проекти в сферата на услугите.

В Холивуд пък се изявява мис България 1991 Любомира Славчева. След клип на Лени Кравиц, филм на Де Ниро и романтичен жест от Клинт Истууд, хубавицата се оттегли от светлините на прожекторите. И се посвети на семейството си.

Мис България 2004 Гергана Гунчева пък може да се похвали с холивудска сватба. Миската се омъжи тайно за журналиста от Би Ти Ви Петър Бакърджиев, а новината за сватбата им се превърна в сензация.

Единствените от родните миски, които го раздават соло в момента са Мис България 2006 Славена Вътова и Мис България 2011 Ваня Пенева. Първата се изявява като водеща по различни светски събития, докато втората наскоро се дипломира и упорито се шушука, че е забила бившия на Анелия–Мартин Данона, пише „Телеграф“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment