Златка се изцепи, че всяка банка я чака с отворени врати

Ден преди Златка да напусне Къщата феновете на предаването бяха свидетели на разговор между нея и тризначките. Темата на разговор беше животът й спед  ВИП Брадър.

Плейметката  сподели, че въпреки дипломата си за висше образование не би започнала работа по специалността си. Тя изтъкна, че няма банка, която би й отказала пост.

 При тези нейни думи форумци направо изригнаха в мрежата. А причина за тяхната негативна реакция е именно познанията, които демонстрира от началото на предаването.

След като всички се убедихме, че Злати не разбира от география, на снощния лайф стана ясно, че не вдява и от банково дело. Андрей Слабаков я попита елементарен въпрос: “Какво е овърдрафт”, а Злати гледаше недоумяващо.

Форумци за пореден път останаха със зяпнала уста, питайки се на базата на какво отгоре е това нейно самочувствие. “Тая за каква се мисли, бе, ако не оня нейния да я издържа и ако няма тяло, е умряла”, пишат скандализирани зрители.

Освен това плеймейтката разкри на сестрите, че е под нивото й да получава трицифрена заплата. Според наблюденията й специалистите в този бранш, за каквато се има самата тя, получават заплата около 700 лв. в България. Нещо, което било крайно неприемливо за нейния стандарт.

Тя сподели още, че гаджето й я спонсорира с по 2000 лв. на месец, които й стигали, отделно взимала и хонорари от списания и снимки.

 В разговора споделя още, че  сегашните пари й стигат само защото няма пороци като цигари и алкохол. А и не се налага да отделя за нощен живот, защото избягва посещението на дискотеки и барове. Дори не давала излишни пари за разкрасителни процедури като грим и прическа, тъй като се справя и сама добре.

Паричките й стигали за храна, гориво и някое и друго попълнение в гардероба, което е задължително.  Златка поела грижата за външния си вид, спестявайки от гримьор и фризьор. С това се справяла сама.

Именно тези нейни словоизлияния явно са й изиграли лоша шега, тъй като тя определено бе един от сигурните фаворити. Форумци смятат, че се е взела много на сериозно и демонстрира самочувствие без покритие.

Дали това обаче е истинската причина за изгонването й, ние няма как да знаем…

източник: kliuki.bg

Leave a Comment