Нина Добрев не спира да радва феновете си с кадри от лятната си почивка. Красавицата, която преди няколко месеца обяви, че се разделя с дългогодишната си половинка Иън Сомърхолдър, изглежда, че не страда особено след краха на връзката си. Докато екранният Деймиън избягва публичните прояви и според феновете все още не може да преодолее нашенката, то сладураната очевидно си прекарва повече от добре.

Нина не спира да споделя с феновете си снимки от лятната си ваканция. Актрисата с български произход се забавлява чудесно в компанията на приятелки по разни екзотични дестинации. Към тях за няколко дена се присъедини и братът на звездата Александър. С последната си снимка, която сподели с почитателите си в интернет пространството, Нина демонстрира за пореден път перфектната си форма.

И не само това. Звездата от “Дневниците на вампира” е известна като една от най-запалените почитателки на йогата сред известните личности. Актрисата неведнъж е изтъквала, че дължи перфектната си форма до голяма степен и на упражненията, които прави всеки ден. Нашенката реши да сподели с феновете си как точно се забавлява на плажа по време на ваканцията си.

Нина се е снимала докато прави циганско колело, очевидно искрено щастлива от почивката, която си изкарва. Форумци естествено изпаднаха във възторг от кадъра. “Страхотна си, жена-мечта”, не скриват възхищението си потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment