Неприятен инцидент помрачи ежедневието на музикантите в „Музикална академия“. Кичка Бодурова падна от сцената и се потроши. Естрадната легенда пострада доста сериозно и се наложи незабавно да бъде извикана линейка за нея. Медиците още сутринта заминали за Академията, където да й окажат първа помощ.

Певицата е категорична, че инцидентът е станал неволно, но въпреки болките, няма да се отказва от концерта. Кичка си е ударила лакътя и крака и се оплака от силни болки.

Съквартирантите и екипа наложили изпълнителката с много лед, а тя се оплаква от тежки болки. Въпреки това е твърдо решена да се яви на състезанието в петък, пишат от Lifestyle.bg.

Инцидентът наруши ежедневието в Академията и предизвика силна суматоха. Засега състоянието на естрадната легенда е неизвестно, но феновете й се надяват да се оправи.

Кичка не е единствената звезда пострадала по време на репетиции, но при нея травмата може да я извади от състезанието за кратко. Преди време подобен инцидент претърпя и Стелла Ангелова. Сребърната медалистка от „Денсинг старс“ се контузи в гръбнака по време на тренировки Това я изкара за повече от седмица в шоуто и се наложи певицата Райна да я замести.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment