На изключително неприятна и дори страшна гледка се натъкна Kliuki.net! Снимка на Преслава, изпратена ни от нейна фенка, буквално ни потресе и шокира. Фотосът не е минал през фотошоп, както повечето от снимките на певицата, и дава ясна представа какво се случва с тялото на изпълнителката.

Неслучайно Преслава се е опитала да скрие ръцете си на снимката. Те са ужасяващо слаби!

Преслава позира до своя фенка скръстила ръце, скрити под бялото си сакенце. Дори само това, което се вижда от тях обаче е достатъчно, за да вцепени дори най-здравата психика.

Изкривени от слабост кокали с малко кожа отгоре! Това представляват ръчичките на Преслава. В близък кадър ясно се вижда, че те са двойно по-слаби от тези на момиченцето, което позира до нея. Гледката наистина е потресаваща и недвусмислено показва, че Преслава има сериозен проблем с поднорменото тегло. Такива ръце може да има само човек, болен от анорексия!

Повечето снимки, които Преслава качва във Фейсбук, са минали през фотошоп и на тях няма как да се види тази слабост в ръцете.

„Преслава има запълнени по 25 дни участия в месеца. През тези дни тя не спи, не се храни, няма време за почивка. Прибира се от работа в 5 сутринта и така всеки ден. Досега всяка друга певица на нейно място да се е отказала, но не и тя“, коментират нейни близки, опитвайки се да дадат обяснение за нездравословния й външен вид.

източник: kliuki.net

Leave a Comment