Венета Райкова ужаси зрителите с триумфа си!

Блондинката посвети изминалите часове на неделя и понеделник, за да вдигне страшен джангжър и да обяви триумфа над съперницата си Ни Ло! Дългогодишната водеща на „Горещо” не пропусна да съобщи още с отварянето на очите си резултатите от рейтинга. След това на равни от интервали от време ту благодари на екипа си, ту на феновете, ту злорадства по адрес на конкуренцията… С думи прости: „Завиждайтиииииииии! Кой сега е №1?!?!?”

Почитателите и приятелите й се постараха да задоволят зейналата й като пропаст нужда от възхищение. На Венета обаче не й стигна и привечер публикува като моделка своя снимка и мил коментар: „Целувки за всички, които направихте денят ми толкова щастлив!! Благодаря ви!!!”

До тук добре, само че на снимката вместо просто да хубавее, водещата се пробва да наподоби с тъничките си устни нещо като чувствена целувка! Уви! Ботоксът така е разказал играта на иначе хубавата Венета, че буквално се е мумифицирала!

Вместо сладък поздрав, който не подхожда на имиджа й на 40-годишна и успяла светска дама, по-добре е следващия път да поднесе благодарности към зрителите само с думи! Не е нужно пак да ги плаши! Хората й правят рейтинг и не го заслужават!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment