Бивши фолк величия скандализираха обществото с новите си професии. Някои от звездите на музикалната сцена загърбиха микрофона, за да се изявяват като жрици на любовта, твърдят запознати.

Сред упражняващите най-древната професия са спрягани Петра, Марая, Галена и дори Дебора, разбра HotZona.bg. Като дамите не се притесняват да хвърлят мрежите си към на богатите мъже по света и у нас.

Фолк певицата Петра шокира всички, след като се разбра, докъде е стигнала. Изпълнителката замина за Кипър уж да върти ресторантьорски бизнес, а в крайна сметка се оказало, че заработва като момиче на повикване.

Запознати обаче издават, че „хищната хиена“ на поп фолка не може да се оплаче от липса на ангажименти. И въпреки напредналата си възраст, продължава да се радва на внимание сред мъжете.

Фолк певицата Марая пък още с изгряването си се забърка в скандал. Изпълнителката, която дори покана за кафе не приема срещу по-малко от 150 лева, се оказа в листата на елитна агенция за модели, работеща с момичета на повикване.

Тогава Марая пропищя, че името й е влязло неволно в скандалния каталог на Хамстера, но светската клюка реди друго.

За фолк певицата Галена също се носят легенди. Любимата на Галин открай време го раздава палавница на сцената и в леглото. За забежките на фолк дивата се шушука открай време. Както й за горещите й срещи с някои спонсори.

За колежката й Дебора също се говореше преди време, че заработва като жрица на любовта. Изпълнителката обаче се старае да държи връзките си в тайна и внимателно подбира мъжете, които плащат за вниманието й.

източник: hotzona.bg

Leave a Comment