Фолк певицата Анелия се присъедини към звездите в Къщата за тяхната последна мисия. Заедно с Криско и Поли Генова, фолк дивата имаше за задача да направи дует с един от съквартирантите. Още с влизането си всенародната любимка веднага се хвана за микрофона. И ден преди големия финал реши да даде няколко урока по пеене на… Багата.

По време на последния лайф зрителите ще имат възможност да видят как двамата се подготвяха и какви съвети даде певицата на един от любимците в предаването. От екипа издават, че уроците й с Багата са се превърнали в истинско шоу, тъй като спортистът не е изявил особено желание да сътрудничи. На всичкото отгоре пълната му липса на музикален талант се оказала направо отчайваща. Въпреки всичко Анелия не изгубила борбения си дух и упорито давала наставления на ученика си.

Как двойката се е справила със задачата и има ли шанс Багата на музикална сцена, ако реши да сменя професията ще видим довечера. Анелия обаче признава, че изключително много се е забавлявала със самбиста по време на репетициите.

Двамата трябва да изпълнят дует от репертоара на изпълнителката, а как са минали уроците по музика предстои да видим. Със сигурност обаче спектакълът е бил повече от колоритен, пишат от novfolk.bg.

Междувременно Поли Генова и Криско също имаха за задача да подготвят още двама от участниците в Къщата с дуетни парчета. А как съквартирантите се справиха с тази си задача, ще видим довечера.

Източник: kliuki.net

Leave a Comment