Тежката прокоба, която тегне над „Отчаяните съпруги“ взе нова жертва. Жени Калканджиева се оказа поредната разведена жена в предаването. След Вихра и Даниела Янков, Жени е третата водеща на предаването, която слага край на брака си, след като е седнала на стола на водещата. И въпреки че в началото не вярваше в суеверия, очевидно горещия стол на тв водеща и за нея се оказа фатален.

Сред екипа на предаването отдавна се шири суеверието, че който и да седне на стола на „Отчаяните съпруги“ рано или късно се развежда. Досега три от водещите на рубриката сложиха край на браковете си.

Първа крак повлече Даниела, която се разведе с Андрей, след като научи за връзката му с друга жена. Вихра пък се оказа изоставена от Иван, след като той хлътна до уши по Ирина.

Жени е третата, зарязана заради друга жена, тъй като съпругът й Тачо вече официално живее с новата си изгора Зорница. Говори се, че новата му приятелка е с години по-млада от 40-годишната миска.

Според запознати не само новата любов, но и алкохолните запои на Жени станали повод двамата да сложат край на брака си. След 6 години заедно, бившите съпрузи се разделиха без много шум, но тепърва предстоят най-неприятните моменти от развода им.

източник: kliuki.net

Leave a Comment