Кралят на нощния живот в София, както е известен бизнесменът Петко Димитров и партньорката му в танцовото риалити Dancing stars – Яна Акимова все повече засилват съмненията, че въртят любов извън сцената.

Макар упорито да отричат и Яна лаконично да твърди, че все още е с половинката си – поп певеца Орлин Павлов , запознати до двойката твърдят, че просто двамата умело се прикриват.

Двамата бяха на конна езда и изглеждаха повече от влюбени, а сега споделиха и горещи снимки, на които заедно се плацикат в басейн. Кадрите граничат с еротика, а едни симпатиозират на двойката, други се възмущават от голямата разлика във възрастта им – цели 15 години.

В един от кадрите двамата изглеждат чисто голи и изключително разгорещени. Очевадно е, че нямат никакви задръжки един към друг, което е още едно доказателство, че имат интимни отношения.

“Защо никоя друга двойка не си позволява подобни волности. Дорина и Ангел например са млади и е по-вероятно те да се държат по такъв начин. Петко и Яна търсят евтина сензация, демонстрирайки отношенията си”, коментират зрителите на шоуто.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment