Стартовият епизод на най-чаканото риалити шоу Мис България 2013 предизвика оживени дискусии и спорове в мрежата. Част от зрителите не останаха доволни от подбора на кандидатките и от факта, че сред претендентките за най-красива българка има и момиче от ромски произход. 19-годишната Пенка бързо влезе в в устите на хората както с произхода си, така и с огромното си самочувствие и скандалното признание, че спи с 58-годишен мъж за пари.

Дали обаче напудрената и добре гримирана Пенка, която влезе в шоуто, облечена в елегантна рокля, претендираща, че е нещо повече от останалите момичета, е такава и в реалния живот? От kliuki.net се натъкнахме на любопитни снимки от Фейсбук профила на девойката. На тях Пенка позира по меко казано нелеп начин.

Претендентката за най-красива българка чупи стойки върху старо легло, облечена само по потник и… със сатър в ръка! Каква е целта на кадъра, можем само да гадаем. Форумци предполагат, че Пенка се е опитвала да изглежда опасно секси като от някой филм. Вместо това обаче единственият резултат са безумно смешни снимки, които накараха интернет потребителите буквално да се търкалят от смях.

Въпросният профил, в който са снимките, ни беше пратен от наш редовен читател, който твърди, че това е личният Фейсбук акаунт на кандидат-красавицата. Ние не се обвързваме с категорично твърдение, че девойката от снимките действително е Пенка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment