Медиите за пореден път „погребаха“ холивудския актьор с китайски произход Джеки Чан, иронизират световните агенции.

„Новината“ обиколи света, като някои западните медии съобщиха, че актьорът бил починал миналата нощ в болница в Лос Анджелис, Калифорния. Там, според местната жълта преса, звездата, позната от десетки екшън филми, бил откаран след като получил сърдечен пристъп.

Иначе в Лос Анджелис Джеки пристигнал за снимките на новия си филм „Кунг фу. Панда-2″, но заради тежките работни сцени и натоварен график, сърцето му уж не издържало и актьорът получил сърдечен пристъп. Той бил откаран по спешност в една от болниците на града, където след опити за реанимация от страна на лекарите, бил починал.

След като тази вест обиколи света, десетки негови колеги са изразили съболезнованията си, а милиони негови почитатели и фенове са се разчуствали. Между всички дори и президентът на САЩ Барак Обама е написал съболезнователна телеграма до семейството на звездата.

Тази „партенка“ обаче в крайна сметка се оказа пълен блъф и самият актьор отрече слуха за своята кончина. Той е написал в социалните мрежи, че „е жив и здрав и е наистина в града на звездите“, за да снима „Кунг фу. Панда-2″.

Говорител на актьора е уверил неговите фенове и почитатели, че „не само нищо лошо не се е случило със звездата“, но исъвс има големи творчески планове. Съвсем скоро щели да започнат снимките на историческата драма “1911″, която ще бъде стотният филм в богатата филмография на Джеки Чан.

източник: pik.bg

Leave a Comment