Поредната измама в „Мис България“ вече е факт. Конкурсът е нагласен, а измамата лъсна още преди финала, за разлика от досегашните състезания, когато истината излиза наяве, след като миската е избрана.

Читател на HotArena.net разкри в сигнал до редакционната ни поща цялата манипулация. В крайна сметка се оказва, че само три от кандидатките имат право на участие.

Според регламента на Мис България момичетата, които се явяват на конкурса не трябва да се имали еротични сесии и да са на възраст не повече от 25.
Да, ама не! Миглена – Никол, която е бивша фолк певица, е 31-годишна и освен това, има сесия за еротичния журнал Плейбой.

Звезделина също се е снимала в компрометиращи сесии и не се слави с добра репутация. А Велина Узунова се е разголвала с поп фолк клипове и любителски кадри.

Да не говорим, че ромката Пенка няма никакви шансове за победа, а също и останалите момичета от други етноси, които са вкарани само за цвят, пише нашият читател.

Ако продуцентите преглътнат регламента и направят поредната шашма, организаторите на Мис Свят едва ли ще подминат това.

Какво се оказва – че от 18 претендентки стават само 2,3.

Сред големите фаворитки за момента пък са Ингрид, Нанси и Адриана, пресметна анонимният интернет потребител.

И в действителност – това са фактите. Повечето от кандидатките нямат право на участие, но са в шоуто, за да му вдигат рейтинга. Тогава обаче честният и неопорочен избор на миска се обезсмисля…

източник: hotarena.net

Leave a Comment