Азис се забърка в страхотна данъчна измама и съществува реална опасност да влезе в затвора за 8 години. Изпълнителят на поп – фолк шансони „забрави” да декларира сериозна част от заработеното през изминалите години и се нареди сред най – големите длъжници на НАП.
Хора от агенцията разкриха, че задълженията му в момента се равняват на космическите 800 000 лева и това го изстрелва в списъка на големите борчлии. От тях 571 000 са главница, а останалите лихва заради просрочването. Страшният дълг е натрупан от непогасени плащания върху големите хонорари, които певецът получаваше от ТВ2 докато водеше своето предаване там.


Николета и АзисОказва се, че Азис е прибирал по 5 000 лева за всяка своя поява на малкия екран и точно тези пари е „забравил” да декларира. За този период Васил е прибрал има – няма 2 милиона лева от телевизията, която между другото отдавна фалира.

Когато ножът опира до кокала, Азо решава да се спаси. Натрупаните задължения го заплашват с конфискация на имуществото, което той припряно започва да прехвърля на свои близки и роднини. За негово съжаление обаче от закона измъкване няма, защото при задължения в такива големи размери като неговите се предвижда и закон при отказ за покриване.
В крайна сметка Азис има още няколко месеца, за да изплати въпросните 800 бона на НАП. Ако това не се случи до Нова година ще последват страшни санкции.

източник: skandalno.net

Leave a Comment