Николета Лозанова видимо ревнува Азис от Венета Райкова. Засега двете водещи са в тиха война  коя е по-близка приятелка на пиленцето  на поп фолка, което напоследък все по-често обръща повече внимание на Райкова, отколкото на Ни Ло.

Райкова е на седмото небе, че отново са в дружески отношения с певеца. Те ходят на шопинг, на развлечения, сядат някъде за по кафенце и клюки, а вечер дори излизат да се забавляват. Това пренебрежение вбесявало плейметката, защото тя се имала за най-добрата приятелка на Азис и беснеела, че някаква си Венета й го отнела.

Злите езици говорят, че докато били в Къртицата, Азис се разсърдил на приятелката си заради поведението й. Двамата се разбрали, че вътре ще се държат като нормални хора, няма да се звездеят, няма да се опитват да изпъкнат пред другите и няма да пречат на играчите да си играят играта. И двамата знаели, че ще излязат след две седмици и си обещали, че ще бъдат естествени и истински, без никакви превземки.

Азис успя да го направи. Той постоянно се въртеше в кухнята, готвеше всеки ден манджи за 19 човека, сервираше, отсервираше, а в свободното си време даваше съвети на всеки, който му ги поиска. Николета не се сдържа, през цялото време сменяше тоалетите, гримираше се, правеше прически на момичетата, лигавеше се, капризничеше и всячески показваше коя е звездата и кои са простосмъртните. Не изми нито една чиния, не се наведе да измете и докара цялото си дочочадие още па петия ден. Говори се и че за всички превземки тя се уговорила с продуцентите да вземе по-голям хонорар и Азис се почувствал прекаран. Като всяка женствена натура той е чувствителен и трудно преживява лъжите, особено когато са за негова сметка.

източник: skandalno.net

Leave a Comment