Величията на поп – фолка винаги намират за какво да се скарат. Изключение не правят и най – големите имена на ориенталската музика у нас, като например Андреа и Азис.

Двамата навлязоха в сериозен скандал, след като се счепкаха заради изказване на костинбродския славей по адрес на Андреа. Пред свои приятели Азис заявил, че за нея няма място на сцената, тъй като не е достатъчно кадърна и славата ѝ се крепи само и единствено върху плещите на нейната половинка Кубрат Пулев.

„Каква е тази Андреа, какво толкова прави тя? Чисто и просто нищо. Една красива жена, която зарибява мъжете и те като се напият ѝ слушат песните. Но това не е изкуство. В бранша има място само за трима – аз, Галена и Преслава. Другите са въздух под налягане. Мястото им е на село, да си копат с мотичката”, казал Азис, засягайки дори и своята именита колежка Софи Маринова.

Когато Андреа разбрала за това непредпазливо изказване на Азис естествено побесняла и отправила куп горещи закани. Според хора от столичното светско общество обаче, причина за скандала между двамата е Николета Лозанова, която в момента е най – платежоспособната клиентка на Азис. Именно тя го подкокоросала да подлее вода на Андреа, с която от доста време не се обичат.

източник: skandalno.net

Leave a Comment