Азис така се възгордя, че 10 бона му се виждат малко за участие!

Напоследък той редовно отказвал да пее за толкова пари и предпочитал да се изявява по частни партита, където солидно го спонсорирали.

Азис вече предпочитал отбраната и елитната публика, а не да се занимава с масовата публика по заведенията, писа изданието visokitokcheta.com. Той се надявал на космически хонорари, защото стандартът му на живот е изключително висок и не му се занимава с евтини оферти.

Това силно възмутило собственици на клубове. Сред привилегированите са тези в големите градове. Азис се съгласявал да радва аудиторията само в София, Пловдив и Варна. Колежките му се възмущавали, защото могат само да си мечтаят за такова заплащане и се изумявали как може толкова да му е пораснала работата на Азис…

И междувременно той категорично отрече, че спира да пее, каквито слухове плъзнаха преди дни. „Най-малкото заради милионите фенове, които имам по света! Заради стотиците интерпретации на мои песни клипове и визии, документални филми и прочие”, обяви Азис с голямото си самочувствие във Фейсбук.

източник: kliuki.net

Leave a Comment