Пилето на фолка Райна взе акъла на посетителите на дискотека със своя секси червен тоалет

Райна се показа в дискотека като истинска секси тигрица!

Тя направо взе акъла на всички присъстващи, а мъжете нямаха избор, освен да зяпат цяла нощ към бедрата й.

По-пикантното е, че бившата половинка на Коцето напоследък става все по-дръзка и май започна често да си забравя гащичките вкъщи. Някои твърдят, че са ги зърнали онази вечер, други пък били запленени от „бузките” между краката й и явно не са ги забелязали…

Чудна работа! Дали Райна става все по-разкрепостена, защото не може да си намери гадже или просто е хванала от “вируса” на колежките си и е започнала да провокира яко публиката?! Засега тя тайнствено мълчи по въпроса, а за околните остава само да цъкат с език и да я критикуват. Е, някои са доволни, защото отдавна бленуват да видят Пилето на фолка по-така… Да, те нямат какво лошо да кажат по въпроса, но виж за дежурните зевзеци, които си умират да злепостяват гърлите на Пайнера, нещата са повече от прекалени. Според тях Райна е неузнаваема и от миловидно македонско девойче се е превърнала в тотална прелъстителка. Те не могат да понесат мисълта, че любимката на мнозина е започнала да показва интимните си части, както го правят повечето в бранша.

В крайна сметка роклята е къса, но поне не е чак толкова, колкото при други, станали скандално известни вече. Нито пък е с панталонки с цепка или с прозрачен тоалет, от който личи всяка подробност от прелестите й. Ала има време, може и това да доживеем.

източник: kliuki.net

Leave a Comment