Съвсем наскоро плейбой номер едно Христо Сираков призна, че се подготвя за серия от подмладяващи козметични процедури. Стоте Манекенки ще легне под ножа след края на летните горещини през септември и по всяка вероятност ще си направи липосукция на корема, както и корекции за издуване на гърдите.

Христо Сираков уточни, че досега е изпробвал всички безопасни и естествени методи за отслабване, но всички без резултат. Нито диетите за отслабване, нито тренировъчните програми за топене на паласки успели да му помогнат, а да надуе мускулите пък съвсем не му се отдало.

„Ще си правя липосукция. Напълно възможно е нещо да се обърка и да не остана жив след процедурата, но го казвам на всички – да знаят какво ме е сполетяло. Но няма какво да се прави – гаджетата вече не ме харесват толкова, ламтят само за парите ми. А аз не обичам, когато всичко е изкуствено. Имам афинитет към любовната тръпка и държа да прехвърчат искри”, сподели Сираков.

Негови приятели пък разкриват, че Христо Сираков действително е направил всичко възможно за натурално отслабване, но така и не постигнал задоволяващи резултати. В същото време успял да превъзмогне огромният си страх от лекари и операции, за да подобри не само външния си вид, но и кондицията като цяло.

Според другите слухове, Стоте Манекенки решил да се подложи на тази неприятна процедура за отслабване в името на старата си любовница Зара, която скоро се завръща завинаги от САЩ. Очаква се двамата да подновят своите интимни срещи, тъй като Христо никога не е преставал да я обича.

източник: skandalno.net

Leave a Comment