Алекс Раева плаща всички сметки за лъскавия живот, който водят с приятеля й DJ Дончо.

Бившата беквокалистка от Шоуто на Слави, която успешно прави самостоятелна кариера, била търсена изпълнителка и печели доста добре. Любимият й Дончо не може да се похвали със същото, коментират от MegaLife.bg. Младият човек обаче нямал никакви притеснения от това, че Алекс постоянно се бърка да покрива плащанията за всекидневната издръжка на двойката, а най-вече за луксозния им релакс.

Двамата са любители на екзотичните страни, а пътешествията дотам не са за всеки джоб. Джобът на Алекс очевидно е достатъчно дълбок и пълен и тя може да си позволи подобни харчове за двама.

Защо го прави?

Любов, еднословно обобщава светският сайт, позовавайки се на “Уикенд”. Самата Алекс има скъпо хоби – гмуркането, и от любов е посветила в него диджея. Дончо бил “кръстен” в дайвинга не къде да е, а в Куба. След кратък престой в родината двойката отново потеглила на пътешествие – този път на Сейшелските острови.

Алекс си плаща за мъжките ласки, злословят клюкарите. Раева обаче не чувствала нещата така, защото вече се възприемала като едно цяло с Дончо. Много е възможно да го вижда като бъдещ свой съпруг, с когото имат еднакви професионални интереси.

източник: kliuki.net

Leave a Comment